10
Απρ.
08

Μπράβο Βγενόπουλε!

Επιτέλους! Βρέθηκε ένας επιχειρηματίας που τα έβαλε με τους τραμπουκισμούς της ακροαριστεράς! Επιτέλους μια αναγνωρίσιμη προσωπικότητα που τα έβαλε με αυτή τη λαϊκομιζέρια. Επιτέλους κάποιος τόλμησε να διεκδικήσει τα δικαιώματα του και να κάνει μήνυση στον Τσίπρα για συκοφαντία. Στον χώρο της αριστεράς έφαγαν τόση μεγάλη φαγωμάρα που μέχρι και η Παπαρήγα (ναι, σωστά καταλάβατε η Παπαρήγα) αναγκάστηκε να εκδώσει δήλωση συμπαράστασης στον Συνασπισμό. Η απόλυτη ξεφτίλα για τους μισητούς αντιπάλους της αριστεράς!!!

Κύριε Τσίπρα, ξέρετε ποιος είναι ο Βγενόπουλος; Ο άνθρωπος άντλησε 5 δις ευρώ από ξένους χρηματοδότες τα οποία θα επενδυθούν στην Ελληνική Οικονομία. Μια οικονομία η οποία κάθε χρόνο αιμορραγεί, αφού εξάγει πολύ λιγότερα απ’ότι εισάγει. Μια οικονομία που βλέπει κάθε χρόνο πάρα πολλά κεφάλαια να κάνουν φτερά προς ξένες χώρες, ενώ τα κεφάλαια που εισρέουν στη χώρα μας είναι ελάχιστα. Και ευτυχώς υπάρχουν ακόμη επιχειρηματίες σαν τον Βγενόπουλο που πιστεύουν στις δυνατότητες της Ελληνικής οικονομίας.

Αυτά τα ξένα κεφάλαια της MIG θα επενδυθούν σε Ελληνικές εταιρείες, ώστε να μπορούν να αναπτυχθούν, να εκσυγχρονιστούν, να επεκταθούν σε νέες αγορές. Και το σημαντικότερα από όλα: Θα δημιουργηθούν νέες και καλύτερες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα. Τα λεω σε σας τους αριστερούς που έχετε οικειοποιηθεί μέχρι και την γενιά των 700 Ευρώ.

Όμως, ο Τσίπρας προτίμησε να στηρίξει τους κακόμοιρους εργαζόμενους του ΟΤΕ. Μια από τις πιο βολεμένες συντεχνίες στην Ελλάδα σήμερα. Υπάλληλοι οι οποίοι στη μεγάλη τους πλειοψηφία δε προσφέρουν απολύτως τίποτα ενώ εισπράττουν παχυλές αποδοχές, και απλά περιμένουν την ευκαιρία τους να αποχωρήσουν με ένα καλό πακετάκι το οποίο θα τους αποζημιώνει για τη μακροχρόνια άχρηστη προσφορά τους. Ο Βγενόπουλος έχει προσφέρει περισσότερο στην Ελλάδα απ’ότι οι 18.000 υπάλληλοι του ΟΤΕ μαζί!

Βγενόπουλε συνέχισε τον αγώνα σου, είμαι μαζί σου!

Advertisements

5 Responses to “Μπράβο Βγενόπουλε!”


  1. 3 C_
    Απρίλιος 19, 2008 στο 9:40 μμ

    Ή προσέγγιση στό θέμα δέν πρέπει νά γίνεται μόνον μέ οικονομικούς όρους αλλά καί μέ κοινωνικούς. Είναι σαφές ότι ή οικονομική πολιτική ή οποία ακολουθήθηκε τά χρόνια τής μεταπολιτεύσεως ευνόησαν τήν δημιουργία μίας κοινωνίας έντονων ανισοτήτων. Είναι πλέον καιρός καί μέ οποιονδήποτε τρόπο νά αμβλυνθούν αυτές οί ανισότητες.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: