28
Δεκ.
08

Η υποκρίσια των συνδικαλιστών

Βρέθηκα σήμερα Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τους συμμάχους από την Φιλελεύθερη Συμμαχία με σκοπό να μοιράσουμε φυλλάδια και να υποστηρίξουμε το δικαίωμα των καταστηματαρχών να ανοίξουν Κυριακάτικα τα μαγαζιά τους. Η υποδοχή του κόσμου ήταν πολύ θερμή. Λάβαμε από πολλούς συγχαρητήρια. Κάποιοι λίγοι (κυρίως υπάλληλοι) εξέφρασαν  τις επιφυλάξεις τους για το άνοιγμα των καταστημάτων.  Όμως, την μεγαλύτερη απάντηση την έδωσε ο κόσμος. Δεν έπεφτε καρφίτσα σήμερα στην Ερμού. Οι κάτοικοι της Αθήνας ψήφισαν να ανοίξουν τα μαγαζιά αυτή τη Κυριακή.

Όμως για άλλη μια φορά δεν έλειψαν τα φασιστικά στοιχεία. Είδαμε περιθωριακές ομάδες, που αυτοαποκαλούνται εκπρόσωποι των εργαζομένων να στερούν το δικαίωμα από τον υπάλληλο να εργαστεί. Αμφιβάλω αν οι ίδιοι οι συνδικαλιστές έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους. Αμφιβάλλω αν γνωρίζουν πως παράγεται ο πλούτος.  Είδαμε σε όλα τα κανάλια, έναν παρασιτικό τύπο, δήθεν-εκπρόσωπο των υπαλλήλων να δίνει διορία (!) στους πελάτες των καταστημάτων βγούνε έξω!  Είδαμε πολίτες να προπηλακίζονται επειδή τόλμησαν να διεκδικήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα να εισέλθουν σε κατάστημα.

Κύριοι αγωνιστές του ΠΑΜΕ, του κοινωνικού φόρουμ, της Hitler-Jugend, και των λοιπών οργανώσεων σας:  Φαντάζομαι μετά τις κινητοποιήσεις σας, πήγατε κάπου να γιορτάσετε την επιτυχία σας. Φαντάζομαι θα κάτσατε σε μια ταβέρνα όπου κάποιος σερβιτόρος-υπάλληλος, ΔΟΥΛΕΥΕ Κυριακάτικα για να σας εξυπηρετήσει. Μετά πήρατε το μετρό για να πάτε σπίτι σας όπου πάλι κάποιοι υπάλληλοι στο ΜΕΤΡΟ ΔΟΥΛΕΥΑΝ Κυριακάτικα . Μετά βάλατε τηλεόραση στο σπίτι σας όπου πάλι κάποιοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί ΔΟΥΛΕΥΑΝ για να δείτε εσείς δελτία ειδήσεων. Και παραμονή Πρωτοχρονιάς ενώ εσείς θα διασκεδάζετε μαζί με τους υπόλοιπους συντρόφους-αγωνιστές σας, κάποιοι άλλοι θα ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ για να σας μπει καλά το νέο έτος.

Έτσι είναι ο κόσμος μας. Λειτουργεί 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο.

Advertisements

0 Responses to “Η υποκρίσια των συνδικαλιστών”  1. Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: