20
Μάι.
09

Μήνυμα υποστήριξης της Φιλελεύθερης Συμμαχίας από τον Γκυ Βέρχοφστατ, πρώην πρωθυπουργό του Βελγίου

guyverhofstadtΤην Φιλελεύθερη Συμμαχία υποστηρίζει ο Γκυ Βέρχοφστατ, πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου ενόψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου.

Ο Γκύ Βέρχοφστατ είναι επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου των Βέλγων Φιλελευθέρων και βασικός υποστηρικτής μιας ομοσπονδιακής συγκρότησης της Ευρώπης.

Στο βίντεο-μήνυμά του ο Γκυ Βέρχοφστατ δηλώνει:

Εύχομαι κάθε επιτυχία στην Φιλελεύθερη Συμμαχία. Πιστεύω ότι μια νίκη της Φιλελεύθερης Συμμαχίας είναι αναγκαία για την Ευρώπη γιατί η Φιλελεύθερη Συμμαχία υποστηρίζει μια ομοσπονδιακή Ευρώπη, τις Ενωμένες Πολιτείες της Ευρώπης. Υποστηρίζει μια Ευρωπαϊκή Ένωση που να είναι ικανή να καθορίσει μια και μοναδική στρατηγική απέναντι στη χρηματοπιστωτική κρίση, μια στρατηγική καλύτερη και ποιο αποτελεσματική από τα είκοσι επτά εθνικά σχέδια ανάκαμψης, από είκοσι επτά διαφορετικά σχέδια αντιμετώπισης αυτής της διεθνούς κρίσης. Επομένως, εάν επιθυμείτε μια ισχυρότερη Ευρώπη, μια ομοσπονδιακή Ευρώπη καλύτερα προετοιμασμένη σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, χρειαζόμαστε στην Ελλάδα την Φιλελεύθερη Συμμαχία.

Advertisements

1 Response to “Μήνυμα υποστήριξης της Φιλελεύθερης Συμμαχίας από τον Γκυ Βέρχοφστατ, πρώην πρωθυπουργό του Βελγίου”


  1. 1 Nontas
    Μαΐου 21, 2009 στο 10:29 πμ

    Φαίνεται λοιπόν ότι κάτι γνωρίζουν οι Ευρωπαίοι φιλελεύθεροι και τιμούν την Φιλελεύθερη Συμμαχία με την υποστήριξή τους. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της συνεπούς στάσης της ΦΣ που προωθεί τον φιλελευθερισμό με ειλικρίνεια και χωρίς να κρύβεται πίσω από απολίτικα συνθήματα.
    Το σύνθημα για Ενωμένες Πολιτείες της Ευρώπης, είναι το κεντρικό σύνθημα των Ευρωπαίων φιλελευθέρων και της ΦΣ και θάπρεπε να προβληματίζει τον καθένα μας η παντελής αγνόησή του από ΟΛΕΣ τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα. Μήπως κάποιοι μας πούλησαν φούμαρα όταν μας ζητούσαν να μην προβάλλουμε τον φιλελευθερισμό γιατί «δεν πουλάει» ; Τί λένε τώρα όσοι το έχαψαν;


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s


Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: